Neohodnoceno

KAPR Obecný

Kapr je známý především jako vánoční pokrm, ale lze jej klasicky ugrilovat či péct v troubě.
Kapra Vám rádi zpracujeme tzn. Naše standartní provedení je vykuchání, odříznutí hlavy a ploutví s následným odšupením či stažením kůže. Provádíme také porcování – rozpůlení , filet , řízečky či podkovy.
 
Cena uvedená v košíku je orientační. Konečná cena bude upřesněna podle skutečné hmotnosti vybraného zboží a bude se pohybovat v rámci uvedeného váhového rozpětí.
Varianta
Zpracování ?
Porcování ?
Vnitřnosti ?
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 44/2 K 44/2 - 44/2-5 44/3 - 44/3-5 44/4 - Zvolte variantu
270 Kč 337,50 Kč 405 Kč 472,50 Kč 540 Kč 675 Kč od 270 Kč 135 Kč / 1 kg 135 Kč / 1 kg 135 Kč / 1 kg 135 Kč / 1 kg 135 Kč / 1 kg 135 Kč / 1 kg

Kapr obecný je naše nejběžnější a nejznámější ryba tvořící pilíř českého rybníkářství a zároveň i druh nejčastěji vysazovaný do sportovních vod. Co se potravy týče, je kapr všežravec, který využívá vždy momentálně dostupnou potravní nabídku. U kapra je ceněno jeho kvalitní maso s nutričními hodnotami odpovídající požadavkům zdravé výživy ,kdy je nejvhodnější vaření či dušení ryby avšak k nejrozšířenějším úpravám patří kapr smažený . Klasická velikost kapra 2 - 5 Kg, ale při výlovech se i běžně objeví 7- 9 Kg.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola