Neohodnoceno
KAPR Obecný
Kapr je známý především jako vánoční pokrm, ale lze jej klasicky ugrilovat či péct v troubě.Kapra Vám rádi zpracujeme tzn. Naše standartní provedení je vykuchání, odříznutí hlavy a ploutví s následným odšupením či stažením kůže. Provádíme také porcování – rozpůlení , filet , řízečky či podkovy.Cena uvedená v košíku je orientační. Konečná cena bude upřesněna podle skutečné hmotnosti vybraného zboží a bude se pohybovat v rámci uvedeného váhového rozpětí.
| Kategorie: | Nabídka ryb - Eshop |
|---|
Kapr obecný je naše nejběžnější a nejznámější ryba tvořící pilíř českého rybníkářství a zároveň i druh nejčastěji vysazovaný do sportovních vod. Co se potravy týče, je kapr všežravec, který využívá vždy momentálně dostupnou potravní nabídku. U kapra je ceněno jeho kvalitní maso s nutričními hodnotami odpovídající požadavkům zdravé výživy ,kdy je nejvhodnější vaření či dušení ryby avšak k nejrozšířenějším úpravám patří kapr smažený . Klasická velikost kapra 2 - 5 Kg, ale při výlovech se i běžně objeví 7- 9 Kg.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář